Arbejd med høj integritet

Vi vil gerne være med til at udvikle ressourcer for virksomhedsejere og erhvervsledere, der ønsker at integrere en kristen virkelighedsopfattelse i deres virksomheder og arbejde.

Vi tager sammen med dig/jer skridtet videre og dybere end “værdier” og “livssyn”. Vi arbejder med de grundliggende fortællinger, som bestemmer, hvorfor vi overhovedet arbejder, hvad der giver mening, og hvad der har værdi. Hvilke rammer og hvilken retning giver den kristne grundfortælling om Guds mission i verden for at genoprette alt til en webshop eller en produktionsfabrik? Hvordan implementere sin afdeling eller sin virksomhed i denne fortælling i et sekulært pluralistisk velfærdssamfund og en løssluppen markedsøkonomi?

Vi arbejder med inspiration fra den internationale “Business as mission” strømning, og fra Clement Dachet’s egne erfaringer med at drive en kyllingefarm i Nigeria som et lokalt udviklings-missions-projekt.

Kontakt os for at blive en del af projektet…

Andreas Østerlund Nielsen deltog i juni 2019 i Global Workplace Forum i Manila, arrangeret af Lausanne bevægelsen.

Se: https://www.lausanne.org/gwf

Med støtte fra to fonde vil Andreas, sammen med de øvrige danske deltagere, følge op på konferencen med et seminar og en podcast serie i løbet af 2020.

Andreas Østerlund Nielsen

Cand.theol, ph.d., pastor

Bymosevej 55B
8210 Aarhus V
@: andreas@helsyn.dk
m: 30 29 56 14

Clement Dachet

Cand. mag., pastor

Kjeldsbjergvej 11
8520 Lystrup
@: clement@helsyn.dk
m: 61 27 49 17

HELSYN

Kontakt os